Afzet

Gebruik

Coniferen geven brede gebruiksmogelijkheden. Veel planten vinden via de retail hun weg naar de consument. Ook hoveniers, die vaak haagconiferen kopen, behoren tot onze klanten. Verder lenen coniferen zich goed voor snijgroen en worden ze ook aan snijgroenkwekers verkocht. Maar ook collegakwekers gebruiken onze producten soms als uitgangsmateriaal voor hun teelt van grote maten. Zo is er een breed gebruikerspubliek voor onze coniferen.

Service

Ons bedrijf kenmerkt zich door een hoog serviceniveau. Naar de wens van de klant kunnen we mixkarren samenstellen, voorprijzen met een sticker of sleufetiket, planten in een decopot leveren, enz. Door het brede assortiment heeft de klant veel keuzemogelijkheden. Op die wijze kunnen zij op één adres terecht voor de productgroep coniferen. Voor sommige klanten beheren we ons assortiment in hun webshop, zorgen we voor betrouwbare beschikbaarheidsinformatie in aanbodssystemen en informeren we hen wekelijks over de actuele stand van de voorraad. Op die wijze willen we een betrouwbare partner zijn. Het afleversysteem is zodanig ingericht dat we snel kunnen leveren. De orders worden gegroepeerd uit de kwekerij naar de afleverhal gebracht. Daar worden de planten uitgesplitst per order en op de karren geplaatst. Al naar gelang van de wens van de klant worden de planten voorzien van een etiket en/of prijssticker waarna de karren worden klaargezet voor transport.

Private labeling

Wij bieden klanten de mogelijkheid om onze coniferen te voorzien van private-labels. Samen met de klant ontwerpen wij een etiket in de huisstijl van de klant voorzien van alle gewenste gegevens. Door de speciale combinatie van label, printtechnologie en coating is het printresultaat watervast, krasbestendig en zeer duurzaam. Perfect voor kleine tot middelgrote hoeveelheden.

Meer informatie vind u in de leaflet over Bremmer Private labeling.

Bestel­mogelijk­heden

U kunt op vele manieren bestellen. Wij adviseren u om te bestellen via Florecom of FloraXchange. Veel bestelgemak kan u ondervinden als u een weeklijst start in FloraXchange. U heeft dan altijd een actueel aanbod met juiste prijzen. Dat ontzorgt u, bespaart u tijd, en is efficiënt

Wilt u bestellen via de mail? 

Stuur dan uw bestellijst naar jan-pieter@bremmer-boomkwekerijen.nl.

Wij kunnen u de planten op verschillende manieren aanleveren. 

De mogelijkheden zijn:

Per Tray

3 planten per tray

potmaat C3 en C4

Per doos

5 planten per doos

potmaat C3

Per Laag

aantal afhankelijk van de potmaat - bijvoorbeeld 21 planten

potmaat C3

Per CC-kar

aantal afhankelijk van de potmaat

Per boxpallet

Per boxpallet, bestemd voor grote aantallen (aantallen per potmaat is indicatie):

  • 125 planten, potmaat C3
  • 100 planten, potmaat C4
  • 70 planten, potmaat C5
  • 50 planten, potmaat C7,5

  • Logistiek

    Ons bedrijf is gelegen aan de rand van Greenport Boskoop op enkele minuten afstand van de autosnelwegen A12 en A20. De reistijd tot de grote bloemenveilingen in Aalsmeer, Naaldwijk en Bleiswijk bedraagt slechts 35 minuten. Door deze gunstige geografische ligging kunnen we bestellingen zeer snel leveren. Dagelijks zijn er twee transporten naar de sierteeltcentra Aalsmeer, Boskoop, Naaldwijk en Bleiswijk. Daarnaast kunnen we dagelijks transport verzorgen door heel Nederland en daarbuiten.